Helseplager

+47908 59 999   Man - Fre: 0800 - 1600


Sopp kan føre til sykdom

Tilstedeværelse av mugglukt er et sikkert tegn på fuktskader. - Muggsopp kan føre til sykdom og innemiljøplager. Fuktskader øker både risiko for å få astma og gjør sykdommen verre for de som er rammet. Dessuten er det en generell negativ faktor på inneklima og risiko for diverse inneklimarelaterte plager. Siden det innebærer helserisiko er kjennskap til fuktskader i egen bolig viktig.


Hodepine og allergi
Diffuse helseplager som hodepine, nedsatt konsentrasjon, allergi og uro kan komme av et dårlig inneklima. For eksempel kan skjulte fuktskader og muggsopp være årsaken til hodepinen din. - Tørt Bygg anbefaler deg å bruke nesa!
Blir du dårlig av å være hjemme?
Sjekk om du føler deg bedre på hytta eller etter en ferie – og omvendt. På denne måten kan du kartlegge dine fuktproblemer.
Norges Astma- og Allergiforbund sier at dette er symptomer på sopp
Ifølge Norges Astma- og Allergiforbund er de vanligste reaksjonene på mugg er forkjølelseslignende symptomer som tett eller rennende nese, røde eller kløende øyne, kløe i nese/hals, nysing, hodepine eller vedvarende tretthet.
Sjekk boligen årlig
Tørt Bygg AS oppfordrer huseiere til årlig å gå gjennom boligen med tanke på å avdekke eventuelle tegn på uønsket fukt, med hyppigere inspeksjon på utsatte steder. Ved mistanke om fuktproblemer må dette undersøkes grundig, årsaken til påvist fukt klarlegges og utbedres.
Er du usikker, søk bistand av Tørt Bygg AS
Vi vil gjennomføre nødvendige målinger og analyser - og gi utbedringsforslag.
0
0
0
s2smodern

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.